Hvordan Laver Man Brændenælde Te?

15/10/2020 12:36
Billede: NipananLifestyle.com

Videoer er det helt store inden for sociale medier. Dette gælder både på Facebook, Instagram, Youtube og meget andet. Det nyeste skud på stammen er TikTok, der udelukkende består af videoer. Det kan altså noget, og vi elsker videoer. 

Men hvis man nu skal ligge en video på Facebook, eksempelvis i forbindelse med noget markedsføring eller promovering af en eller anden art, hvor lang skal den så egentlig være? De fleste er klar over, at det langt fra er alle, der orker at se en 30 min lang video på Facebook.

Men skal den så kun være 10 sekunder, eller hvordan? Det er svært at vide, hvor det famøse “sweet-spot” ligger. 

Undersøgelser viser, at man bør holde sine videoer på under 2 minutter. Så snart man går over 2 minutter i længden, så falder videoens engagement. I øvrigt viser en anden undersøgelse, at 85% af seerne ikke har lyd på deres video. Derfor er det super vigtigt, at du har undertekster på din video, ellers sætter du dig selv op for fiasko.

Du bør samtidig være opmærksom på, at du rent faktisk godt kan lave længere videoer. Så længe det er super relevant for din målgruppe, så vil de stadig se det.

Flere indlæg

Hvad er Nada te?

22/11/2022 10:34
Billede: Pixabay, bytrangle

Nada te er en variant i den store te-verden, der er udviklet af John Tindall, Gateway Clinic UK, der bliver betegnet som en af pionererne for netop Nada.

Teen bliver brugt som en terapeutisk …

Hvilken grøn te skal man vælge?

09/08/2021 11:35
Billede: Pixabay, Pexels

Der findes flere forskellige slags grøn te. Derfor kan det altid være svært at sige, hvilken te man skal vælge. 

Til at starte med kan vi indskrænke feltet til, at der er grøn te med a…

Hvordan Laver man Hibiscus Te?

10/06/2021 08:09
Billede: Pixabay
Hibiscus giver den smukkeste røde farve til dine drikke og giver en smag der fremtræder særligt godt i kolde tedrikke.

Her får du en dejlig forfriskende opskrift på en kold te lavet på hibiscu…

Hvad er brændenælde te godt for

09/04/2021 12:14
Billede: Pixabay, Mareefe

Mange kender brændenælden som den farlige ukrudtsplante, som man helst ikke skal komme i nærheden af. Mange har måske også mødt den på udflugt med børnehaven eller på campingturen i skoven og …

Hvad er Ceylon te?

11/03/2021 14:32
Billede: Pixabay

Der findes så mange forskellige slags spændende og eksotiske te-typer i verden, som man hverken har hørt om eller smagt. En af dem er den type te, der kaldes Ceylon te. Hvis man er god til historie…

Hvad er Darjeeling te?

04/03/2021 10:12
Billede: Pixabay

Rundt omkring i verden findes der utroligt mange forskellige slags te. Især i Asien findes der mange forskellige slags te, der har masser af gavnlige effekter og som smager himmelsk. En af disse sl…