Hvilken Grøn Te Skal Man Vælge?

09/08/2021 11:35
Billede: Pixabay, Pexels

Der findes flere forskellige slags grøn te. Derfor kan det altid være svært at sige, hvilken te man skal vælge. 

Til at starte med kan vi indskrænke feltet til, at der er grøn te med aroma og uden aroma. Med aroma vil sige, at der gerne er tilsat en eller anden form for smag i form af frugter, ingefær eller eksempelvis mint. Uden aroma er den helt rene vare, hvor du får den rene naturlige smag af den grønne te.

Er du til den rene grønne te, findes der selvfølgelig også forskellige slags indenfor dem. Der er den japanske variant, som har en blid smag og nogle eftertoner af frisk græs. Ellers er der den kinesiske version, som har en mere sart og tør smag. 

Den grønne te er især velegnet til at drikke sammen asiatisk mad.

Det er simpelthen at prøve sig frem, indtil man finder den smag som man bedst kan lide. Man kan sige, at ved at indskrænke feltet til, om man kan lide med eller uden aroma, så er du nået langt i processen. Man kan vel sammenligne det lidt med, om man er til Earl Grey eller te med tropisk smag.

Selvom jeg måske ikke helt kom med et klart svar, håber jeg alligevel, at ovenstående tekst har været med til at gøre dig klogere på, hvilken grøn te du skal vælge.

Sidens tekst er lavet på baggrund af økonomisk hjælp fra Perlen Odense. Så kig eventuelt på marguerit øreringe hos Perlen Odense. Dette gælder sidens tekst - tak for dette.

Flere indlæg

Hvad er Nada te?

22/11/2022 10:34
Billede: Pixabay, bytrangle

Nada te er en variant i den store te-verden, der er udviklet af John Tindall, Gateway Clinic UK, der bliver betegnet som en af pionererne for netop Nada.

Teen bliver brugt som en terapeutisk …

Hvordan Laver man Hibiscus Te?

10/06/2021 08:09
Billede: Pixabay
Hibiscus giver den smukkeste røde farve til dine drikke og giver en smag der fremtræder særligt godt i kolde tedrikke.

Her får du en dejlig forfriskende opskrift på en kold te lavet på hibiscu…

Hvad er brændenælde te godt for

09/04/2021 12:14
Billede: Pixabay, Mareefe

Mange kender brændenælden som den farlige ukrudtsplante, som man helst ikke skal komme i nærheden af. Mange har måske også mødt den på udflugt med børnehaven eller på campingturen i skoven og …

Hvad er Ceylon te?

11/03/2021 14:32
Billede: Pixabay

Der findes så mange forskellige slags spændende og eksotiske te-typer i verden, som man hverken har hørt om eller smagt. En af dem er den type te, der kaldes Ceylon te. Hvis man er god til historie…

Hvad er Darjeeling te?

04/03/2021 10:12
Billede: Pixabay

Rundt omkring i verden findes der utroligt mange forskellige slags te. Især i Asien findes der mange forskellige slags te, der har masser af gavnlige effekter og som smager himmelsk. En af disse sl…

Hvad er hvid te?

18/02/2021 18:52
Billede: Pixabay

Hvid te er som så meget andet noget, der stammer fra det gamle Kina. I følge myterne var det jomfruer, der var klædt i hvidt, som stod for at høste ingredienserne. Dette skulle angiveligt være sket…