Hvad Er Hvid Te?

18/02/2021 18:52
Billede: Pixabay

Hvid te er som så meget andet noget, der stammer fra det gamle Kina. I følge myterne var det jomfruer, der var klædt i hvidt, som stod for at høste ingredienserne. Dette skulle angiveligt være sket i den tidlige morgenstund med små guldsakse. Det lyder jo nærmest eventyrligt, men er det nu også det?

Hvad er hvid te? Hvid te er en speciel form for te, der laves på uåbnede knopper og umodne blade fra den busk, der hedder Camellia Sinensis. Disse ingredienser bliver høstet tidligt på foråret, hvor de endnu ikke er sprunget ud eller blevet modne. Hvid te har et meget højt indhold af antioxidanter.

Den hvide te er altså speciel i form af de ingredienser, som man bruger. Udover ingredienserne, så er selve processen fra råvarer til te også speciel. Man damper faktisk ingredienserne, for at stoppe den naturlige oxidering. Herefter ligges det til tørre, så fugten kan fordampe.

Dette sikrer, at teen har et meget højt indhold af de føromtalte antioxidanter, hvilket er meget sundt. Fremstillingen gør også, at teen har en speciel smag, der som oftest betegnes som både lækker og ekstraordinært friskt.

Hvis du aldrig har prøvet hvid te før, så kan vi kun anbefale på det kraftigste, at du prøver det.

Her har du læst et publiceret og udgivet stykke indhold, der udelukkende er lavet med henblik på at tilgode se. Perlen Odense. Vi vil derfor gerne anbefale dig at kigge på udvalget af Livets Træ Smykker. Heraf markatet på indhold.

Flere indlæg

Hvad er Nada te?

22/11/2022 10:34
Billede: Pixabay, bytrangle

Nada te er en variant i den store te-verden, der er udviklet af John Tindall, Gateway Clinic UK, der bliver betegnet som en af pionererne for netop Nada.

Teen bliver brugt som en terapeutisk …

Hvilken grøn te skal man vælge?

09/08/2021 11:35
Billede: Pixabay, Pexels

Der findes flere forskellige slags grøn te. Derfor kan det altid være svært at sige, hvilken te man skal vælge. 

Til at starte med kan vi indskrænke feltet til, at der er grøn te med a…

Hvordan Laver man Hibiscus Te?

10/06/2021 08:09
Billede: Pixabay
Hibiscus giver den smukkeste røde farve til dine drikke og giver en smag der fremtræder særligt godt i kolde tedrikke.

Her får du en dejlig forfriskende opskrift på en kold te lavet på hibiscu…

Hvad er brændenælde te godt for

09/04/2021 12:14
Billede: Pixabay, Mareefe

Mange kender brændenælden som den farlige ukrudtsplante, som man helst ikke skal komme i nærheden af. Mange har måske også mødt den på udflugt med børnehaven eller på campingturen i skoven og …

Hvad er Ceylon te?

11/03/2021 14:32
Billede: Pixabay

Der findes så mange forskellige slags spændende og eksotiske te-typer i verden, som man hverken har hørt om eller smagt. En af dem er den type te, der kaldes Ceylon te. Hvis man er god til historie…

Hvad er Darjeeling te?

04/03/2021 10:12
Billede: Pixabay

Rundt omkring i verden findes der utroligt mange forskellige slags te. Især i Asien findes der mange forskellige slags te, der har masser af gavnlige effekter og som smager himmelsk. En af disse sl…