Hvor Mange Kopper Grøn Te Om Dagen?

05/10/2020 10:10
Billede: Mareefe

Man skal have sovet ualmindeligt meget i timen, hvis det skulle have gået ens næse forbi, at det er sundt at drikke grøn te. Grøn te har rigtig mange sundhedsfordele, heriblandt forebyggelse mod diverse sygdomme, højere forbrænding, beskyttelse af tænder og lindring af allergi. 

Hvor mange kopper grøn te må man drikke om dagen? Man bør ikke drikke mere end 5 kopper grøn te om dagen. Drikker man mellem 1 og 5 kopper grøn te om dagen, så vil man efter noget tid forhåbentlig opleve de mange sundhedsfordele, der følger med indtagelsen af den grønne te. 

Udover at være sunde, så er grøn te også praktisk i forhold til opbevaring. Det eneste du skal tænke på er, at det bør opbevares i en lufttæt dåse i køleskabet, for at skabe de optimale rammer.

Gør man det, så kan grøn te holde sig i helt op til 2 år, og man kan uden problemer genbruge bladene flere gange, uden at man mister hverken smag eller sundhedsfordele. 

Grøn te indeholder også koffein, så den kan sagtens være et godt alternativ til morgenkaffen. En kop te indeholder lige så meget koffein som ? kop kaffe, et glas cola, 1 liter kakao eller ½ kop sort te.

Flere indlæg

Hvad er Nada te?

22/11/2022 10:34
Billede: Pixabay, bytrangle

Nada te er en variant i den store te-verden, der er udviklet af John Tindall, Gateway Clinic UK, der bliver betegnet som en af pionererne for netop Nada.

Teen bliver brugt som en terapeutisk …

Hvilken grøn te skal man vælge?

09/08/2021 11:35
Billede: Pixabay, Pexels

Der findes flere forskellige slags grøn te. Derfor kan det altid være svært at sige, hvilken te man skal vælge. 

Til at starte med kan vi indskrænke feltet til, at der er grøn te med a…

Hvordan Laver man Hibiscus Te?

10/06/2021 08:09
Billede: Pixabay
Hibiscus giver den smukkeste røde farve til dine drikke og giver en smag der fremtræder særligt godt i kolde tedrikke.

Her får du en dejlig forfriskende opskrift på en kold te lavet på hibiscu…

Hvad er brændenælde te godt for

09/04/2021 12:14
Billede: Pixabay, Mareefe

Mange kender brændenælden som den farlige ukrudtsplante, som man helst ikke skal komme i nærheden af. Mange har måske også mødt den på udflugt med børnehaven eller på campingturen i skoven og …

Hvad er Ceylon te?

11/03/2021 14:32
Billede: Pixabay

Der findes så mange forskellige slags spændende og eksotiske te-typer i verden, som man hverken har hørt om eller smagt. En af dem er den type te, der kaldes Ceylon te. Hvis man er god til historie…

Hvad er Darjeeling te?

04/03/2021 10:12
Billede: Pixabay

Rundt omkring i verden findes der utroligt mange forskellige slags te. Især i Asien findes der mange forskellige slags te, der har masser af gavnlige effekter og som smager himmelsk. En af disse sl…